pirmdiena, 2010. gada 5. jūlijs

Labās filmas

filmas
Šeit būs pāris jaunas un skatāmas filmas un filmu apraksti. Filmu video treilerus meklē intenetā.

Nakts un diena


Vientuļa sieviete lidostā satiek pievilcīgu svešinieku. Sākotnēji šķietami nevainīgā tikšanās pēkšņi apgriež viņas dzīvi ar kājām gaisā, jo svešinieks izrādās slepens spiegs. Džūna tiek ierauta galvu reibinošos piedzīvojumos un bīstamā ceļojumā apkārt pasaulei, jo viņas ceļabiedram ir jāveic ārkārtīgi atbildīga misija un jānosargā baterija, kas var kļūt par mūžīgās enerģijas avotu.

Sekss un lielpilsēta 2


Četras nešķiramās draudzenes - Kerija, Samanta, Sarlote un Miranda šoreiz ir nolēmušas aizbēgt prom no ierastās Ņujorkas dzīves un doties uz vienu no eksotiskākajām un gleznainākajām vietām pasaulē. Tieši tur - palmu ēnā, veldzējoties burvīgajās oāzēs, draudzenes ir gatavas izbaudīt jaunus un neaizmirstamus piedzīvojumus.

Hloja


Katrīna un Deivids ir precējušies, viņiem ir dēls, un viņu dzīve šķiet ideāla. Tomēr kādu dienu, kad Deivids nokavē lidmašīnu un neierodas uz savu dzimšanas dienas ballīti, viņa sievai rodas aizdomas. Domādama, ka vīrs viņu krāpj, Katrīna nolīgst meiteni vārdā Hloja. Hlojas uzdevums ir Deividu pavest... Taču šis vīra uzticības pārbaudījums pārvēršas spraigā un jutekliskā spēlē, kurā Hlojas atklātās sarunas par viņas un Deivida attiecībām pamodina nebijušas jūtas Katrīnā. Notikumi uzņem apgriezienus un draud izjaukt varoņu dzīves. Vai Katrīna spēs apturēt Hloju laikā?

Robins Huds

Oscara balvas ieguvējs Rasels Krovs galvenajā lomā Ridlija Skota jaunajā piedzīvojumu filmā 'Robins Huds'! Leģendām apvītais Robina Huda tēls pazīstams jau paaudzēm ilgi, viņa varoņdarbi, taisnīgums un piedzīvojumu gars ir iedvesmojuši lielus un mazus. Šis ir stāsts par to, kā aizsākās leģenda par Robinu Hudu.
13. gadsimts, Anglija. Pēc karaļa Ričarda nāves Robins atgriežas no dienesta armijā un dodas uz Notingemu, lai atdotu kāda kritušā bruņinieka zobenu viņa tēvam. Viņš iemīlas enerģiskajā lēdijā Merionā (Oscara balvas ieguvēja aktrise Keita Blānšeta), kura gan ir diezgan skeptiski noskaņota pret viņu un viņa nolūkiem. Cerēdams iekarot Merionas sirdi un glābt ciematu, Robins kopā ar saviem biedriem stājas pretī netaisnībai un uzsāk sacelšanos, kas uz visiem laikiem izmainīs lietu kārtību.

Šitās visas piecas filmas jāredz arī Tev, jo visas ir ritīgi labās filmas. Vienīgais Robu redzēju sliktā kvalitatē, jo camrip nerulē! Skaties filmas vai arī palūri, kādu video klipiņu!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Es pats